Kuurot raivoissaan kuurojen talviolympialaisten peruuntumisesta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Deaflympics-logoKuurosokean vaimoni myötä minulla on kuulevaksi suhteellisen paljon kuuroja kavereita ja varsinkin Facebookissa on myrskynnyt viime aikoina. Maailman kuurot ovat hämillään, raivoissaan, häpeissään ja pettyneitä Deaflympicsien peruuntumisesta, jotka oli tarkoitus järjestää 10.-20. helmikuuta 2011.

Suomen kuurojen jääkiekon maajoukkue sai tiedon kuurojen olympialaisten peruuntumisesta vasta perjantaina. Voin hyvin kuvitella sitä pettymyksen määrää kun pitkään on harjoiteltu täysin turhaan. Lisäksi olympialaisia varten ei oltu tehty järjestelyjä kunnolla tai ne oli tehty puutteellisesti ja olympialaisiin tarkoitettuja varoja katosi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. mustikkasoppa

    Ei voi muuta sanoa kuin että toi on niin perseestä. :(