Kun kerran muutkin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Apinoin tänään myös kaimaani laittamalla soittoääneksi Dark Tranquillityn – Ex Nihilo -instrumentaalin.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että Rolleweb noudattaa epäilemättä ideatasolla järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. Kaikesta huolimatta Rolleweb näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Rayden

  Ei sovi unohtaa, että kenialainen kassikotka panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

 2. Frozenball

  On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Puppulausegeneraattori avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti huomaamattomia haittatekijöitä.

  Ihan älyttömiä lauseita.

 3. taddels

  no coment