Keskiviikkoisin postiluukkuun tipahtaa Aku Ankka

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 10 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänään oli sitten se kauan odotettu terapia-aika kahdeltatoista. Hyvä että edes jaksoin nousta, yöllä tuli nimittäin nukuttua melko huonosti. Näin ahdistavia unia, mutta en sentään painajaisia. Veera lähti canflyn kanssa ulos ja minä lähdin kohti terveysasemaa.

Sain juteltua aika hyvin pääasiat läpi, mutta perinteisesti 45 minuuttia tuntui minuutilta. Asiat jäivät siis täysin kesken. Maanantaina saan lääkityksen päälle ja sitten katsotaan asioita eteenpäin. Kyllä tämä tästä alkaa lutviutua. Loppupäivän aion viettää kotona rentoutuen.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä