Keskiviikkoisin postiluukkuun tipahtaa Aku Ankka

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänään oli sitten se kauan odotettu terapia-aika kahdeltatoista. Hyvä että edes jaksoin nousta, yöllä tuli nimittäin nukuttua melko huonosti. Näin ahdistavia unia, mutta en sentään painajaisia. Veera lähti canflyn kanssa ulos ja minä lähdin kohti terveysasemaa.

Sain juteltua aika hyvin pääasiat läpi, mutta perinteisesti 45 minuuttia tuntui minuutilta. Asiat jäivät siis täysin kesken. Maanantaina saan lääkityksen päälle ja sitten katsotaan asioita eteenpäin. Kyllä tämä tästä alkaa lutviutua. Loppupäivän aion viettää kotona rentoutuen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä