white and black polaroid instant camera

Instagram saapui Androidille

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Olin täpinöissäni kun kuulin joskus vuosi sitten, että Instagramia suunniteltaan Androidille. Eilen päivä koitti kun sovellus ilmaantui Google Playhin. Täytyy sanoa että sovellus miellyttää silmää ja ilostuttaa myös toiminnoillaan. Loistavat efektit tekevät kauniin kuvasta kuin kuvasta. Taitaa jäädä ”wannabe-instagramit” Pathit ja Picplzit nyt kakkoseksi. Flickr ja Tumblr ovat jääneet ajat sitten jo farmiksi. Yfrogiin päivittelen lähinnä Tweakdeckin kautta nopeita ja ”turhempia” kuvia.

Instagram

Siitä vaan latinkiin! Paras sosiaalinen kuvapalvelu. Piste.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. krisu

  Eihän Path ole ”wannabe-Instagram”? Vaikka siinäkin on varmaan samanlaisuuksia Instagramiin nähden, niin kumminkin se on yksityinen ja henkilökohtainen yhteisö.

 2. Rolle

  Niin ei ollutkaan tarkoitus väittää. Tarkoitin vain että vastaavia kuvanjakopalveluita löytyy Androidille, mutta eivät ole mielestäni yltäneet Instagramin tasolle.

 3. 4 parasta Instagram-galleriaa työpöydälle | Rollemaa.org

  […] on mobiiliyhteisönä alkanut palvelu, jonne käyttäjät postaavat kuviaan. Keväällä palvelu saatiin Androidillekin. Sittemmin palvelusta on tullut myös web-versioita, eli sivustoja joilla Instagramia voi […]

 4. 4 netin parasta Instagram-galleriaa | Rollemaa.org

  […] on mobiiliyhteisönä alkanut palvelu, jonne käyttäjät postaavat kuviaan. Keväällä palvelu saatiin Androidillekin. Sittemmin palvelusta on tullut myös web-versioita, eli sivustoja joilla Instagramia voi […]

 5. Ping.fm, Picplz ja Wakoopa lopettivat – mitä tilalle? | Rollemaa.org

  […] oli Instagram-tyyppinen kuvapalvelu Androidille, ajalta ennen Instagramia – luonnollisesti. Instagramin ilmestyessä Androidille palvelun suosio koki selvästi kolauksen. Kaikki ryhtyivät käyttämään Instagramia, […]