Hiljaa hyvä tulee

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Tilasin iPodin 10. syyskuuta Apple Storesta. 28. syyskuuta huomasin että vielä viime vuonna tilaamani iPod-lisälaitteet olivat Under Review, eli käsittelyssä. Myös iPod Touch oli ollut käsittelyssä jo 18 päivää. Nähtävästi myös kaikki mitä olin koskaan meinannut ostaa Apple Storesta olivat käsittelyssä. Joten tilasin sitten Verkkokauppa.comista, enhän ollut maksanut vielä mistään mitään. Tilasin ja maksoin tuotteen samana päivänä.

Nyt on kulunut pari viikkoa tilauspäivästä. 28. päivä on myös päivä jolloin Apple ilmoitti lähetyksien alkaneen.

Nyt Apple sanookin että iPod Touch olisi tulossa vasta 12. päivä. Kuinka TNTllä muka voi kestää noin kauan kun se lähti jo lauantaina?

Ilmeisesti voi kestää – niin Applella kuin muillakin kuljettajilla. Jenkkistoresta tilanneet suomalaiset ovat jo saaneet iPod Touchin syliinsä. Suomalaisena joudun vähän kärsimään ja odottelemaan. Äsken kun tarkistin niin verkkokaupan status-sivulla sanotaan yhä: Tila: odottaa tuotteita (Ei yhtään vapaana, yli 25 kpl tilattu). Kahdesti olen tiedustellut, molemmilla kerroilla sain vastaukseksi samaa mitä sivulla kerrottiin, toisella kerralla myös tiedon siitä että ei ole lisätietoja.

Sitten toinen asia, jota olen joutunut odottelemaan. Elisa. Vielä tänäänkään liittymä ei ole auennut. Uutuuttaan huokaileva puhelin on ollut pöydällä parisen kuukautta käyttämättömänä. Soitin tänään varmaan viidettä kertaa asiakaspalveluun selvittääkseni asian. Olivat menneet typottamaan puhelinnumeroni… no, siirtopyyntö lähetettiin jälleen kerran ja puhelimen pitäisi olla auki 5-10 päivän päästä. Katsotaan vaan niin joudun jälleen kerran pettymään.

Kolmas odottamista tuottanut asia: Asunto. Joka paikasta sanotaan ”ei ole yksiöitä”, ”ei vapaudu”, ”et ole opiskelija”, ”vähän kalliimpia olisi”, ”opiskelijaneitokaiselle”… en tiedä milloin saan asuntoa keskustan alueelta vai saanko milloinkaan. Seuraan ja soittelen aktiivisesti. Eiköhän se joskus järjesty.

Ostan hyväkuntoisen ja aidon Jopon vuodelta 1967. Se on jo käytännössä minun. Aito hippi olen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Simo

    Joposta big up !
    Onkohan vielä sellane legendaarinen taitettava malli ? :D