Arkisto avainsanalle "koulujen lakkauttamiset"

Avainsanalla "koulujen lakkauttamiset" tägättyjä artikkeleja Rollemaassa on tällä hetkellä yhteensä huimat 3 kpl.

2 min lukukokemus

Tampereen Sampolan koulun oppilaat häätöuhan alla

Tampereen Sampolan koulu uhataan lakkauttaa tänä keväänä. Skenaariosta tulee täysin mieleen Jyväskylässä tapahtunut 2005-2006 koulujen lakkautusepisodi, jossa Cygnaeus-lukio lakkautettiin, ja myöhemmin Cygnaeuksen peruskoulu, Voionmaan peruskoulu ja Rudolf Steiner -koulu lakkautettiin tai oppilaat hajautettiin tai siirrettiin pitkin kyliä.

illegalll kommentoi viimeksi 13 vuotta sitten. Katso mistä puhutaan.

1 min lukukokemus

Olen repinyt kynteni

Tänään kuulin Cygnaeus-lukion - ja niiden lisäksi Cygnaeus ala-asteen, Voionmaan peruskoulun ja Rufolf Steiner koulun - koulurakennusten lakkauttamisen virallisesta päätöksestä, mutta en vaivautunut lukemaan keskisuomalaista täällä kirjastossa, sitä kun ei tule meille kotiin. Heti järkyttävän uutisen kuullessani jokin kuohahti sisälläni Jyväskylää vastaan.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.

7 min lukukokemus

Koulurakennuksen puolesta

Tieto Jyväskylän Cygnaeus-lukion uudelleenrakentamishankkeen peruuntumisesta on herättänyt kohua Jyväskylän seudulla. Kuulin tänään jutusta ensimmäisen kerran koulun tiedotustilaisuudessa Ari Pokan johtamana - jossa media ja lehdistö olikin jo suunnittelemassa uutta juttuaan videokameroiden avulla - , koska kotiini ei tule keskisuomalaista, jossa käsiteltiin asiaa lauantaisessa ja tämänpäiväisessä painoksessa.

Teksti jatkuu vielä. Lue loppuun.