Ärtymystä ilman ärsykettä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Päätin kerrankin kirjoittaa merkinnän, jossa ei käsiteltäisi ärsytystä, masennusta tai ahdistusta. Kuitenkin, olen varma että jossain vaiheessa tätä ajatuksenvirtaa tulee ilmaan pientä ärtymystä. Huomaan että nyt jo. Tämä on huolestuttavaa.

No, mikä sitten yleensä ärsyttää? Ehkäpä se, että saunalahti vaihtuu tai lopettaa (ainakin nic) ja sivut ehkä pyyhkiytyvät pois, mikä tarkoittaa sitä että minun täytyy vaihtaa jollekin muulle palvelimelle ja tehdä uudet sivut. Olisihan lamea, jos laittaisin vaan saman roskan ja cutenewsiä käyttävän paskan blogin takaisin uudelle palvelimelle, jossa voisi jopa olla mysql-tuki WordPressille. Ja tätä en jaksaisi tehdä. Täytyy vain toivoa, että mitään ei lähde pois ja sivut pysyvät tällä tutulla turvallisella saunalahden palvelimella.

Toinen ärsyttämisen arvoinen asia on se, että palkkani ei ollut vielä eilen tullut tilille toiselta pankilta. Siinähän on se viive. Palkka maksettiin kai perjantaina. Ja olen velkaa joka suuntaan. No, ainakin ostin uuden puhelimen. Sony Ericsson z200. Vaikka purankin aina ärtymystäni blogiin, mikä voi ärsyttää teitä, älkää (please) kysykö minulta kaupungilla ärsyttääkö tai masentaako, sillä juuri silloin saatan jopa olla fiiliksissä. Fakta on: toisen päiväkirjasta voi saada täysin erilaisen kuvan ihmisestä. Ehkä minua ei oikeasti ärsytä mikään.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä