Auto-arkistointi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Pitihän se nyt saada. Valitettavaa kyllä, se sekoitti vähäksi aikaa kokonaan blogisoftat ja sai myös minut itseni sekaisin. Kun lopulta sain cutenewsin archivet näkymään headlinesseina, (anteeksi tämä epäkorrekti suomentamiseni – tai pikemminkin suomentamattomuuteni) mutta en saanut niitä oikeaan järjestykseen. Ne eivät edelleenkään ole järjestyksessä. Pitäisi olla uusimmasta vanhimpaan. Poistin 2004 toukokuun viestit, koska niissä ei ollut mitään kehittävää. Aion vielä kai poistaa joitakin kuukausia, koska ennen en blogannut, vaan pikemminkin kerroin rollewebin päivityksistä.

Tänään oli normaali päivä. Vähän väsyttää. Aika paljonkin. Kun tulin kotiin, soitin kitaraa ja istahdin koneelle. Nyt olen sitten säätänyt sitä arkistointipluginia cutenews Aj-Fork versioon 167 (en jaksa päivittää, turha luulo). Tänään kuuluu hyvää, mutta ei mitään kovin sisällöllistä. Eilen oli äidinkielen argumentaatioanalyysi, joka meni kohtalaisesti. Oli aika vaikea aihe. Voisin ehkä julkaistakin joskus jotain kirjoitelmia… naah, en kuitenkaan nyt. Tänään menen aikaisemmin nukkumaan. Katsotaan nyt jos tämä uusi viesti menee automaattisesti uusimmaksi viestiksi ja täten järjestää otsikot niinkuin pitäisikin. Hyvää yötä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä