Arjen tuskaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Anteeksi. En ole jaksanut mitään. Enkä jaksa. Haluan vain ottaa rennosti! Miksi en saisi? Tänään oli kokeidenpalautuspäivä. En saanut mitään hyviä numeroita. Englannin kokeetkin menivät huonosti. Ja huomenna olisi Tarun syntymäpäivät. En millään jaksaisi mennä jonnekin Lehtisaareen, en vaikka saisin kyydin. Reissata nyt sinne ja sitten illalla takaisin. En jaksa! Väsyttää. Miksi ei jaksa mitään… muuta kuin elokuvia ja sarjoja. Oi, saisinpa elää maailmassa jossa ei olisi huolia eikä stressiä. Animemaailmassa, kuten Bitten tapasi sanoa. Huoletonta ja helppoa. Olen tyytyväinen kun olen päässyt koulusta. Enää numeroilla ei ole väliä, kunhan pääsen kohtuullisilla papereilla läpi.

Uudistin myspacea. Tuntuu olevan suosittu paikka. Ulkomaalaisille myspace on vähän kuin irc-galleria suomalaisille. Heräisinpä huomenna pirteänä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Bitten

    Waa, Bitten mainittu!

    Animen määrä korreloi hyvien arvosanojen kanssa.