Web-laiskuutta…

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Viikonloppu on mennyt nopeasti. Lauantaina tulin jo puoli kahdeksi kotiin, koska kyyti lähti aikaa kysymättä. Olin ihan töyhtö, vasta herännyt ja kun pääsin kotiin, menin heti lämpimään suihkuun. Tai no.. lämpimään ja lämpimään, termostaatti winee aina välillä. Piti olla ahkera ja aloittaa uudestaan arvostelujen kuukausi, mutta tiesinhän minä tämän. Laiskuus iskee kuitenkin jossain välissä. Anteeksi Vivaldi. En jaksa vähään aikaan mitään.

Nuhaa ja kurkkukipua on ollut nyt viimeiset kaksi päivää, mutta onneksi tauti ei pilannut viikonloppuani. Vähän smekmainen olo ja tukkoisuutta on… katsoin btw Kummelia ja kylä lähti. Eilen katsoin Blueberry ja Jumanji, joista edellämainittu Blueberry oli harvinaisen huono. En vaivaudu arvostelemaan. Tosin se Ring 2 pitäs arvostella jossain välissä. Nyt loppuu taas ajatukset päästä. Anteeksi kun kidutan teitä taas olemalla sisällötön. Turhaan luit tämänkin entryn.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä