Voi Selma

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

En ole tyytyväinen itseeni enkä varsinkaan sivuihini. Tänään masentaa, eilen masenti, huomenna masentaa. Ja koulut alkaa. Auttakaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Miika

  Minulla on monesti samanlaisia masennuskohtauksia. Onneksi ovat yleensä ohimeneviä.

  Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin, että kyllä se siitä.

 2. Bitten

  Tee jotain vielä masentavampaa, jotain semmoista, jota et ”normaalissa elossa” tee, niin sitten se ”normaali elo” tuntuu taas hyvältä.

  Tai sitten tee jotain aktiivista, jolloin ajatukset menevät muualle, tee jotain hauskaa, jolloin masennus voi unohtua pitkäksikin aikaa.

 3. taddels

  miten voi muka masentaa. koulussa on hauskaa ainakin mulla on (osittain). Mutta pulmaan on aina vastaus lähde ulos käy vaikka kaverin luona mutta älä lukkiinnu sisälle ajattelemaan masennusta. Loppujen lopuksi silloin kun on jotain tekemistä niin aika menee nopeasti. Ja koulussakin huomaat että ”hei kohtahan on Joulu ja Joulun jälkeen huomaat että, hei kohtahan on kesä!” Joten älä sure Rolle, pyöräile vaikka ”Keskimaahan” ja muistele meidän seikkailua.