Viitaniemi Beach 6.6.

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen kävin Viitaniemen rannalla Juhanin, Pekan ja Veikon kanssa potkimassa palloa ja heittelemässä frisbeetä. Kun oltiin tarpeeksi heitelty ja potkittu niin mentiin rantaan. En jaksanut uida. En ole uinut koko kesänä vielä kertaakaan. Enkä tiedä aionko uidakaan. Kylmää vettä. Vähän ajan päästä Veikolle tuli tylsää, joten lähdimme pois. Veimme Veikon Hanhiperälle Pihiksen luokse. Ajettiin autolla Lutakkoon päin ja Juhanilla alkoi tekemään mieli jäätelöä. Kurvattiin jäätelökioskille ja syötiin erittäin maukkaat jäätelöt kahdella pallolla ja aidolla vohvelilla. Itse otin Mövenpick-suklaan ja mango-melonin. Jäätelöannoksilla pääsimme Lutakon minigolf-radoille puttaamaan. Pelattiin kahdeksaan tai yhdeksään asti, kun paikka meni kiinni (en muista tarkkaa aikaa). Juhani voitti, minä tulin toiseksi ja Pekkiz tuli hyvänä kolmosena.

Minigolffin jälkeen Pekka jätti meidät Juhanille ja alettiin pelaamaan nhl 2004:ää. Juhani voitti ensimmäisen pelin täpärästi ja minä voitin toisen pelin täpärästi. Sitten Matias tuli väsyneenä ja päätin lähteä. Kävelin kotiin ilman kenkiä about 6 kilometriä. Jalkapohjat parkkiintui mukavasti, mutta mukavaa oli myös tallustella kun asfaltti oli niin lämmintä. Otin taidekuvia, joita julkaisen tänään deviantartissa. Kävelemisessä kesti noin tunnin. Olin yhdentoista jälkeen kotona. Niko tahkosi American’s Armyn tehtäviä läpi. Katsottiin pari andromedaa ja päivä vaihtui torstaiksi.

Tämä onkin sitten viimeinen blogiviestini tällä viikolla, lähden nimittäin Pieksämäelle huomenna eräälle leirille töihin. Sinne tulee paaljon kavereita. Mukavaa. Tänään heräsin yhdeltä, tilattiin pizzat ja söin kokonaisen kinkku-ananas-aurajuusto -pizzan melkein heti, freeway-kokiksen kera. Niko tahkosi AA:ta iltaan asti, joten istahdin koneelle vasta kuuden jälkeen. Tänään pitäisi vielä pakata huomista varten. Huomasin muuten (Juhon avustuksella) että vanhatkin sivuni ovat tallessa (osittain, grafiikkaa karsittu ja sivut ei toimi) Internet Archivessa. Hassua, sillä en muista silloisista sivuista oikeastaan mitään, olinhan vielä ”pikkupoika”. Sivujen sisällöstä huomaa kyllä, että olin silloisen Kristillisen Ala-asteen priimus. Huvittaa selata noita. Mutta jos oikein muistan, niin ei tuokaan ollut ensimmäinen versio. Ensimmäisen version tein paaljon aikaisemmin. Nyt haen jäätelöä. Onhan sentään jäätelökesä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä