Viikko 26, torstai

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Hellettä pukkaa, eikä ole kirjoittamaankaan ehtinyt. Se on tämä kesä. Onneksi sateet eivät kauaa kestäneet ja saatiin sitä oikeaa kesäfiilistä peliin. Itse olen ollut melko paljon sisällä, mutta tänään päästiin myös lähtemään ottamaan lämmintä ulkoilmaa. Tavattiin Kirkkopuistossa canfly, Hupakko, Q-tio, elaie ja Anicyna. Lotta pääsi ensimmäistä kertaa nurmelle pyyhkeen päälle mellastamaan ja oli muutenkin oikein kiltisti koko reissun.

Jossain vaiheessa tajusin että olimme McDonaldsissa syömässä ja höpötin viimeistä päivää. Huomasin itsestäni uusia piirteitä, mm. että minua ei jännittänyt olla uusien ihmisten seurassa ja että jaksoin puhua kuin papupata. Lienee tullut tämä taito vaimoltani. Ja nyt onkin sitten jo perjantai. Eipä tässä taas oikestaan asiaa ole… kesä on kuuma! ps. kuulin juuri että Michael Jackson kuoli.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä