Vierivät kuukaudet päättyvät juhlaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Oma lomani on lopuillaan. Siviilipalvelusaikani starttaa 11. kesäkuuta Lapinjärven koulutuskeskuksessa. Matkaliput tulivat toissapäivänä postissa (Jyskä-Jyväskylä -bussi, Jyväskylä-Helsinki -juna, Helsinki-Lapinjärvi -bussi). Itseasiassa olen enemmän tyytyväinen kuin pahoillani, sillä sivari ei todellakaan pilaa kesälomaani vaan se on heti alta pois. Onhan minulla sentään illat ja viikonloput vapaita ja kesäkuun toisella viikolla menemme kaveriporukan kanssa mökkeilemään Himokselle. Ja rahaa tulee.

Miten olen käyttänyt lomani? No, ostin tietokoneen, tarvitseeko muuta enää sanoa? Toki olen myös pyörinyt Jyväskylässä ystävien luona. Ja musiikki on aina olennainen osa elämää, pianoa ja kitaraa on aina kiva soittaa. Olen pelannut joitakin pelejä nyt kun nekin pyörivät. Gothic III on ollut kovassa käytössä. Tein jopa pienen pelisivunkin.

Rytmi ja järjestys on mennyt täysin sekaisin. Tietokoneella istuminen on valitettavan monta kertaa venähtänyt pikkutunneille (ja vähän isommillekin tunneille) ja sängystä nouseminen tapahtunut reippaasti puolen päivän jälkeen

Juhlajärjestelyt ovat lähes pulkassa. Eilen siivosin vielä talon kertaalleen ja toissapäivänä leikkasin nurmikon. Äiti leipoo Tuovin Vehnäsiä ja jotain muuta herkkua, mummo tuo mukanaan omia leivoksiaan. Syömistä kyllä riittää. Äiti kävi myös tänään hakemassa tilatun puvun vuokraamosta ja sinisen ruusun kukkakaupasta, jonka jälkeen kävin Villen Kuvassa studiokuvattavana. Ostan todennäköisesti kuvan myös digitaalisena.

Eipä siinä, perinteisiä kuulumisia taas. Toivottavasti sinulle kuuluu hyvää. Ensimmäisenä kesäkuun päivänä täytyy toivottaa hyvää kesää: Hyvää kesää rakkaat lukijat!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Chrono

    Hienot pelisivut!