Vähän hevimpi Frontside Ollie

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Kaikki ovat varmaan tähän mennessä kuulleet Frontside Olliesta. Jos et, se on niin karkkinen ja hunajainen lapsiäänen ”hittibiisi” kuin vain voi olla. Kappale on saanut välittömän ihkutusreaktion esiteini-ikäisten tyttöjen keskuudessa, jonka myötä Robinista on puhuttu ”Suomen Justin Bieberinä”. Sitä vastoin kappale saa inhoreaktioita vähän varttuneimmilta.

No, tämäkin oli odotettavissa. Suomalainen metalcore-yhtye Mekanism on tehnyt kappaleesta läpällä coverin. Ja taas yhdestä ”huonosta” kappaleesta on tehty vähän paremman kuuloinen versio.

Mekanism: Frontside Ollie

Kannattaa tsekata muuten bändin muukin matsku. Hyvänkuuloista settiä. EDIT: Tässä vielä vähän ylivedetympi, kiitos Matias!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

8 kommenttia

 1. Joanna

  Jos et, se on niin karkkinen ja hunajainen uusi lapsen tekemä hittibiisi kuin vain voi olla

  Ei tekemä. Biisinhän on tehneet Maki Kolehmainen ja Risto Asikainen

 2. Joanna

  Ja Mekanismista sen verran, etten mää siitä muuten niin välitä, mutta kyllä tuota Laulajaa ihan mielellään kattelee. :p

 3. Rolle

  Joo, käytin väärää sanaa. Korjasin, kiitos. Sanoitukset ovat kuulemma Robinin kuitenkin (ylläri). Tsekkaa muuten hieman myöhässä laittamani toinen cover.

 4. Joanna

  Tuo toinen oli teknisesti vähän onneton esitys. Anteeksi nyt vaan, kun selkeesti tunnet joitain yksilöitä tuostaki bändistä. Vähän vähemmällä yrittämisellä, ja karsimalla tuo ois voinu olla ihan hyväki cover, mutta nyt fiilis on lähinnä se kuin kuuntelisi viittä biisiä päällekäin.

 5. Rolle

  No jälkimmäinen on vähän enemmän läpällä vedetty ja tekninen onnettomuus kuuluu asiaan, eikä kyseessä ole käsittääkseni mikään bändi. Minua nauratti.

 6. Hevi on paskaa

  Hevi on jööttiä.

  Sanoitukset biisiin Frontside Ollie teki Jimi Constantine. Kannattaa olla hiljaa, jos ei asioista mitään tiedä. ;D

 7. Rolle

  Kiitos korjauksesta, jos asia näin on. Minä en sanonut tietäväni, eikä kyllä kiinnostakaan. Hevi on paskimmillaankin parasta ;)

 8. Mave

  Sanoituksen on kyllä tehnyt Sana Mustonen, eikä Jimi Constantine.