Unenomaista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

On jälleen aika kirjoittaa unipäiväkirjaa. Viimeaikoina on ollut paljon juttua selkounista. Selkouni (ns. lucid-tila) on uni, jossa tajuaa olevansa unessa ja pystyy näkemään sellaista unta kuin haluaa. Olen nähnyt selkounen kaksi kertaa elämäni aikana. Se tapahtui ensimmäisen kerran joskus 14-vuotiaana. Toisesta kerrasta on aikaa noin vuosi. Selkounen näkeminen on todella harvinaista ja siihen tilaan on todella vaikea päästä. Itselläni molemmilla kerroilla heräsin vähän sen jälkeen kun tajusin olevani unessa. Kaikki vaan alkoi muuttumaan kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi ja sen jälkeen heräsin.

Viime yönä pakenin vankilasta tummaihoisen kanssa yliluonnollisen kovaa kulkevalla rullatuolilla. Se ei ollut selkouni, satuin vaan muistamaan sen heti herätessäni.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. vfdofpivsw

    Hello! Good Site! Thanks you! gprmtzmgqp