Unen keko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Hah. Olen aikamoinen unikeko. Unta kasaantui kolmen jälkeen yöllä päivä kahteen. Kävin suihkussa ja istahdin koneelle kun huomasin sen olevan auki. Tietysti se oli auki. Viime yö meni mukavasti. Kuuntelin Nalleerkki.FM -lähetyksen ja irkkasin jopa. Yritän jatkuvasti parantaa irc-elämääni, vaikka se ei koskaan onnistukaan. Joskus tulee semmoisia hetkiä, että tykkää keskustella, mutta suurinosa ajasta onkin sitten pelkkää idlausta. Suomeen olen pettynyt, vaikka häviö Ruotsille olikin ennalta arvattavaa. Joukkuseeseen on tullut liikaa muutoksia. Jos joku ei katsonut peliä niin se päättyi 5-1 Ruotsille.

Kingdom of Heaven oli hyvä. Muuta en jaksa sanoa, koska sitten se menisi arvosteluksi. Nyt polttelen koneeni sisältöä cd-levyille, koska tila alkaa loppua. Pitäisi ostaa pari cd-telinettäkin lisää kun pöydälle on jo kasaantunut liikaa cd-levyjä. Opin eilen äidinkielen tunnilla että Internet kirjoitetaan isolla, mutta luulen että sen voi kirjoittaa pienellä, kosksa se on niin yleistynyt käsite. Niin opettajakin sanoi, mutta virallisesti se kuuluu kirjoittaa isolla, vaikka moni toimittajakin kirjoittaa sen pienellä julkisissa artikkeleissaan.

Tajusin eilen että uutisissani on myös automaattinen RSS-Feedi, joten nyt voit lukea myös RSS:ltä painamalla oikealla olevaa buttonia. Itse käytän RSS:n lukemiseen Operaa ja Foxmailia, mutta onhan siihen monta muutakin erikoistunutta ohjelmaa. Tänään voisi lähteä vaikka rullaluistelemaan kaupunkiin tai pelaamaan futista, kun aurinkokin paistaa. Korjaan, äsken paistoi aurinko. Pilviä tuli eteen. Ja pidennetty viikonloppu jatkuu…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä