Tunnus- ja salasanavuoto

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

We cracked 78 000 (ok, almost 79 000) accounts around the net and of course we’d like to share them with you, right. Mostly finnish accounts, so maybe it would be better to have this prologue in finnish too.

Tarkistathan ettei omasi ole listassa. Rollen tapaisia löytyi enemmän kuin muutama kappale, mutta yksikään ei näyttänyt olevan minun.

14-Lok-2007 18:31: Näköjään passlist_safe.txt:n tilalle laitettu klassinen goatse-ällötys. Eli jatkossa tarkistakaa salasananne täältä.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. a

    ”Näköjään passlist_safe.txt:n tilalle laitettu klassinen goatse-ällötys.”
    Joo mäkin huomasin tuon :x argh