Torstain tunnelmat

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään on ollut aivan mahtava päivä. Päivä vaihtui keskiviikosta torstaihin viime yönä 00:00 jolloin olin katsomassa elokuvaa. Lainasin juholta tosi paljon leffoja. Toisen leffan jälkeen menin nukkumaan ja heräsin kolmen aikoihin päivällä. Päivän pelailin ja viideltä lähdin kauppaan hakemaan äitiltä ruokaa ja karkkia (ja limsaa!). Sitten menin pihatöihin. Heivasin yhden puskan takametsään syksyn tieltä. Pihatöiden jälkeen istahdin tietokoneelle. Aikomuksena oli koodata javaa (galleria-skin kaikkien ladattavaksi JAlbum Skin repositoryyn, kun sitä on kerran niin paljon kyselty), pelata vähän ja katsoa uusin lost ja elokuvia. Ja sauna. Hyvää torstaita.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä