Syksyn lehdet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Uuppasin juuri 106 kuvaa canoniltani koneelle. Pari taidekuvaa on jo deviantartissa ja rollewebiin on tulossa. Tänään heräsin jo yhdeksältä, mutta nukahdin uudestaan. Seuraavan kerran keräsin kahdeltatoista ja ajattelin aloittaa kemian kokeisiin lukemisen. Nyt kuuntelen musiikkia, päivitän DA:ta ja luen samalla kokeisiin. Mahtava biisi tämä ATB:n syksyn lehdet. Kunnon tunnelmat, ah. Voisi soittaa tämän pianolla, sen verran helppo biisi. Ihanaa, huomenna on kemian kokeet ja torstaina on matematiikan kokeet ja sitten alkaa jo talviloma, ainakin minulla. Nyt on fiilikset! Pari taidekuvaa vielä…

who is the one to blame, why is it that you never say
…when the feeling leaves …if you’re through with me
as I’m walking through the rain, cold tears falling down my face
…like the autumn leaves …on windy day

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä