Sunnuntai on peruttu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tänään piti mennä vanhempieni luokse tappamaan aikaa, mutta isäni sairastui kuumeeseen. Nyt on sitten jälleen ”tylsä” sunnuntai kotona. Joten tapanpa aikaa kotona vaimon kanssa. Vaimo innostui järkkäämään itselleen uudet kotisivut ja koodailee tuossa innoissaa css:ää ja xhtml:ää. Hyvä että siinä edes onnistuu tuon jättimäisen masun kanssa. On se niin söpö. Siis kumpikin, masu ja vaimo.

Elokuvien suurkulutusta, musiikkia, internet relay chattia, linuxia, vaimoa, sitä tavallista. Netti pätkäisi ensimmäisen kerran pitkään aikaan eilen, mutta onneksi se oli tilapäistä. Mokkula on näihin tilanteisiin kuin luotu. Bug buddy ilmoitti vino-serverin kaatuneen ja löysin vihdoinkin polun josta sen voi startata uudelleen: /usr/lib/vino/vino-server. Kyseessä on siis gnomen oma etätyöpöytä-palvelin.

Eipä tässä kummempaa. Oli vain pakottava tarve kirjoittaa kun ei tähän väliin ollut muutakaan. Coca Colaa on vielä yli puolitoista litraa jääkaapissa. Pelastus. Huomenna on tilipäivä ja jotain laskujakin pitäisi maksaa. Soittimessa soi Emiliana Torrini ja Lily Allen, onkohan Rolle alkanut pehmistyä? Pitäähän sitä metallin vastapainoksi jotain kevyempääkin välillä kuunnella. Tai sitten ei. Laitanpa Cannibal Corpsea soimaan…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä