Sivarin päiväkirja: Päivä 3

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Tänään – keskiviikkona – heräsin seitsemän jälkeen erittäin väsyneenä. Kävin huuhtelemassa hiukseni ja menin aamupalalle. Aamupalalla oli taas perinteisesti puuroa, tällä kertaa (ilmeisesti) neljän viljan puuroa. Söin myös leipää. 8.30 alkoi matkalippuinfo. Tilasin viikonloppua varten ilmaismatkat Jyväskylään Helsingin kautta, sillä sitä minulle suositeltiin vaikka ystäväni Juhani sanoikin että kannattaa ottaa Kouvolan kautta. Kouvolan bussi lähtee eri aikaan jostain Teboililta enkä jaksa ressata junastakaan erikseen. Helsingin bussi lähtee heti 11:15 tuosta kämppäni vieressä olevasta pysäkistä ja Helsingistä pääsee kätevästi taas pendolinolla suoraan Jyväskylään, tai jos ei niin sitten jollain muulla. Tunti sinne tai tänne, mulla on iPod.

Sitten pidettiin tauko, kuunneltiin infoa ja syötiin taas. Täällä syödään ruokaa neljä kertaa päivässä, ihan absurdia. Kotona söin tuskin yhtä ateriaa päivässä. Apua, lihon! Syönnin jälkeen meidät jaettiin ryhmiin ja tutustuttiin hieman omiin ryhmäläisiin. Keskusteltiin myös pasifismista ja meille kerrottiin hieman Sjökullan historiasta. Lounas, Päivällinen.

Ja nyt olen taas vapaa-ajalla.
Tuli kiire, morjens.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. taddels

    meikä lähtee huomenna äänekoskelle, mutta pidä sinä vaan hauskaa siellä metässä.

  2. Juhani

    Ota ens kerralla ees jkl-kouvola-lapinjärvi niin tulee vaihtelua. Huomaat sit kuinka kätsy reitti se on :) ja kävely asemalle pitää linjat kurissa! Liikkusit sinäki joskus läski :P