Sisällötöntä tänään, sadetta huomenna

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Nyt minusta tuntuu siltä että en kirjoita tarpeeksi asiaa. Kirjoitan vain sellaista mitä päässä kirjoittamishetkellä liikkuu, eli en mitään tärkeää. Vain omia asioitani. Kirjoitan liian itsekkäästi. Luen liian vähän muiden blogeja. Otan liian vähän kantaa asioihin. Teen liian vähän arvosteluja. Ja vain koska olen niin laiska. Missasin jopa Jyväskylän seudun blogimiitin vain koska en lukenut tarpeeksi näitä maanmainioita blogeja. Hö.

Miksi oikeasti joku lukee blogiani? Täällä angstaa lempinimeltään Rolle niminen laiskamato, joka kirjoittaa paloja enemmän tai vähemmän toteuttamiskelpoisista asioista. Kuka jaksaa, jos en minäkään jaksa?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Miika

    Ainakin minua kiinnostaa huomattavasti enemmän lukea ihmisten elämästä ja arjesta kuin niistä ”tärkeistä” asioista.

    Että sen takia luen blogiasi.