Sisäinen kello

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Meni eilen vähän järki siihen työhön, mutta kyllä se siitä. A-nelosen sain kirjoitettua pientä tekstiä, kai se projektista käy. Tänään heräsin ja ajattelin nukkua vielä puoli tuntia ja jotenkin kummallisesti sisäinen kelloni osasi herättää minut juuri ajoissa suihkuun. Jotenkin minusta tuntuu kun katselen tekstejäni, että elämäni on todella koulupainotteista ja niinhän se onkin. Tulen koulusta kotiin, avaan tietokoneen ja rupeen irkkamaan ja säätämään kaikkea ihmeellistä ja illalla katson pari jaksoa jotain sarjaa, kuten Smallvilleä ja sitten menen nukkumaan ja sitten on taas uusi päivä. Ai niin ja teen siinä jossain välissä läksyt.

Tänään on onneksi helppo päivä. Hitsi kun asuisin lähempänä koulua, vaikka ei siitä paljoa haittaa ole. Tänään on 11:40-13:20 tunnit vapaita, koska minulla ei ole siinä kohdalla mitään. Ehdin käydä kotona, mutta se onkin vain kotona ”käymistä”, koska matkat kestää yhteensä enintään 40 minuuttia. No joo, nyt menen syömään aamupalaa… ei jaksa kirjoittaa kun ei ole mitään kirjoitettavaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä