Sensation White 2007

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Lähden ensi kesänä kaimani Ronin kanssa Hollantiin ID&T:n järjestämään Sensation White -trance-tapahtumaan. Amsterdamissa järjestettävä tapahtuma on maailman suurin ja sinne tulee joka vuosi noin 40 000 ihmistä. Sensation Whiten teemana kaikki pukeutuvat valkoiseen kuin kloonit. Tapahtuma on maksimaalisen futuristinen ja esiintyjinä on maailman johtavimpia DJ:tä. Parhaat bileet ikinä.

Ronin hollantilaiskaverit ostavat meille liput ajoissa. Olen optimistisella mielellä tapahtumaan lähdön suhteen, vaikka en tiedäkään vielä rahatilannetta. Äiti ainakin jo lupaili. Yritän säästää, sillä haluan todella käydä Hollannin Amsterdamissa. Avaan säästötilin. Sensation on ensi kesän hienoin tapahtuma, josta ei voi jäädä pois. Liput hintaluokkaa 60-100e (en muista tarkkoja hintoja). Lisää tietoa, kuvia ja videoita osoitteessa sensation-white.com. Hypin tuolillani, vaikka tapahtumaan on aikaa vielä monta kuukautta. Syytä onkin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. squar

  Erotu joukosta ja pukeudu mustaan. :D Voi tulla pari murhaavaa katsetta tai jotain muuta.

  Amsterdamissa sitte voipi vähän pilveä poltella ja samalla nauttia kannabisleivosta.

 2. rolle

  Sensation Blackissa pukeudutaan mustaan. Valkoiset aion laittaa asiaankuuluvasti, sillä dress code on myös sisäänpääsylippu, eli täytyy olla oikein pukeutuneena vaikka olisi lippukin. Enkä aio käyttää huumeita :D

 3. LaGu

  suuri unelmani on myös lähteä tonne ja olen sitä ensi kesäksi suunnitellut….mutta onko tuo suurin?..eikös dance valley ole suurin?…voin olla väärässäkin…joka tapauksessa tuolla on mahtava meininki…jos saisin vielä houkuteltua jonkun kaverini mukaan niin great:)

 4. tinttu

  Hollantilaisen kaverini mukaan kyllä Dance Valley tuon Sensationin voittaa. Mutta hyviä bileitä varmasti molemmat :)

 5. Dj PoPe

  olen kans isoveljeni kans lähdössä kyseiseen tapahtumaan…
  odotan innolla tulevaa.
  olen nähnyt edellis vuosien dvd:t ja olivat mahtavia.

 6. Jane Rushing

  Google is the best search engine