Se onkin ehjä!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Karmeaa!! Applen seurantasivulla kerrottiin iPod ei olekaan rikki! Entä jos se kuitenkin on? Mitä minä sitten teen? Sen näkee sitten kun soitin tulee. Minä kun toivoin uutta ja naarmutonta…

Joko Applen porukka on ollut huolimaton tai minä liian hätäinen. Jälkimmäinen saattaa olla todennäköisempää. Tässä vielä seurantasivun tekstit:

 1. Step 1 – Request
  Product received (17-Aug-2006)
 2. Step 2 – Service
  No trouble found (18-Aug-2006)
 3. Step 3 – Return
  Original product shipped (18-Aug-2006)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. rolle

  Jos iPod toimii, olen helpottunut. Jos ei, minulla on oikeus saada uusi soitin Mustasta Pörssistä todisteina takuukuitti ja Applen seurantasivun tuloste sarjanumeroineen.

 2. tms_

  tekis mieli sanoa, että mitäs minä sanoin… :)