SG:llä ja MoviePosterdb:llä katkoksia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Scene Groupilta katkesi verkkoyhteys tänään puoli seitsemän aikoihin. Huomasin vian nopeasti, vaikka aluksi luulin että vika oli omassa netissäni. Menin Scene Groupin irc-kanavalle ircnetin puolelle ja huomasin että katkos oli tiedostettu SG:n puolella. Kyse oli vioittuneesta Blade-palvelijärjestelmästä, joka vaihdettiin nopeasti varalaitteistoon. Katkos aiheutti runkoreititimen jumiutumisen, eikä verkkoliikenteen välittämistä saatu jatkumaan automaattisesti suoraan. Katkos kesti vain noin puoli tuntia Scene Groupin ammattimaisen toiminnan ansiosta. SG päätti heti hankkia vastaisuuden varalle kolme uutta transit-palvelua. Scene Group laittoi heti katkoksen syyn tiedotesivuilleen. Kerrassaan mainiota.

MoviePosterDB on myös katkoillut tänään, mistä johtuen alapalkkini ei ole latautunut kovin nopeasti loppuun asti – Viimeksi katsottu -leffascriptini hakee nimittäin elokuvan kannet suoraan movieposterdb:stä. Noin massiivisella kansikuvapalvelulla on oikeuskin kaatuilla aina silloin tällöin. Kyllä se kohta nousee taas pystyyn.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä