Scene Group uudistuu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Scene Group Oy ja sen sivut uudistuivat tänään. Uudistus koski muunmuassa heidän kotisivujaan ja logoaan. Tykkäsin aiemmasta ulkoasusta jonkin verran enemmän, sillä se oli värikkäämpi ja piristävämpi. Tuo uusi on vähän liian harmaa, tosin muiden sivujen header-kuvat ovat hienoja. Erityisesti tykkään virtuaalipalvelimet-sivun headerista. On tämä uusikin hyvä, mutta uuteen menee aina oma aikansa tottua.

Logo sen sijaan on mielestäni parempi. Vähän enemmän ”yritysmäistä” lookia. Pitää muistaa päivittää logo infosivulle. Olen ollut tyytyväinen Scene Groupiin ja voin suositella heidän palvelujaan muillekin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. k00pa

  Todella hieno uudistus!

  Scenegroup teki vähän parempia uudistuksia kuin ewh…

 2. Sonja

  Minua häiritsee tuossa uudessa Scene Groupissa se, että hinnat eivät ole kovin selkeästi esillä. Esimerkiksi webhotellien hintataso selvisi vasta, kun yritti ostaa jotain… Vähän hankala vertailla webhotelleja toisiinsa, kun hinnat eivät suoraan ole näkyvillä. :)

  Muuta valitettavaa ei tuosta uudistuksesta ole. Pidän uudesta ulkoasusta vanhaa enemmän. Se vanha oli jotenkin niin… öh… harrasteijamaisen keveä (huono sanavalinta, todellakin, mutten keksinyt parempaa).

 3. rolle

  No jaa. Itse en osaa päättää kumpi oli parempi. Minusta uusilla sivuilla hinnat eivät ole selkeästi esillä, kun taas vanhoilla olivat.