Satumaisia linkityksiä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jälleen satunnaissurffatessani löysin uusia lukemisen arvoisia blogeja. En ole aiemmin ajatellut naisia www-suunnittelijoina ja olenkin yllättynyt että ihan normaalien naisten ylläpitämien verkkosivujen määrä on lisääntynyt webissä. Edellinen saattoi kuulostaa vähän omituiselle, mutta yritän sanoa että en oikein aiemmin ole osannut ajatella vastakkaista sukupuolta koodaamassa web-kieliä. No, enpä itsekään ole mikään nörtin stereotypia ulkonäöltäni. Ulkonäkö voi pettää, sanotaan.

Linkitin muutamia lukemisen arvoisia blogeja jo ihanan megalomaaniseksi kasvaneeseen alapalkkiini. He saavat linkeistä todennäköisesti referenssiviitteitä ja huomaavat ennemmin tai myöhemmin mistä uusia vierailijoita marssii. Ei tarvitse linkittää takaisin, mutta tietenkin saa jos tahtoo.

Maanmainio kuiskasi korvaani että uusia kävijöitä on tipahtanut mm. Tuokio.orgista. Yllätyin positiivisesti sekä linkityksestä, että sivustosta. Taas uusi seuraamisen arvoinen uusi blogi. Tustuessani sivustoon, huomasin sen olevan kaunis ja linkitin takaisin.

Rakkaan Tomin blogin pnuk!in olin jostain kumman syystä unohtanut linkittää, joten lisäsin senkin, pitkästä aikaa. Sama homma Pimeänpelkääjällä. Myös toinen minulle uusi tyttöbloggaja Taappi omistaa kauniin sivuston, joten lisäsin senkin. RSS-lukija on pop ja tähän väliin mainostan Lifereaa – *nix-users only, of course.

En muista mainitsinko, mutta kirjoitin Metallimusiikki.netiin uuden arvostelun Alestormin levystä Black Sails at Midnight. Last.fm-käyttäjät olkaa niin hyvät ja liittykää Metallimusiikki.netin ryhmään, jos pidätte metallista ja/tai sivustosta ja sen teksteistä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Osmo

    Mulla on pieni ongelma Twitter-feedin kustomoinnin kanssa, eikä se Help-osio oikein tunnu auttavan, olisko sulla vinkkejä tai joku linkki mistä vois saada apua?

    En tiennyt minne muualle sijoittaa tätä, sori! :D

  2. rolle

    Sähköpostia lähetetty.