Sanattomuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Juuri nyt haluaisin kirjoittaa hurjan paljon asioita, mutta en osaa pukea ajatuksiani lauseiksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Yksittäisiä sanoja voisin kyllä luetella mielin määrin, muttei se taida juuri nyt ketään hyödyttää “ ei edes itseäni.

Harvinaisen hyvin sanottu ja harvinaisen hyvin uppoaa omaankin tilanteeseeni. Niin paljon sattuu ja tapahtuu että sanoista ei tahdo muotoutua lauseita.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. rolle

    Ei niin sattumaa ;-)

  2. Rolleweb.net » Valo tunnelin päässä ei ole välttämättä juna

    […] Edellinen merkintä pitää edelleen hyvin paikkaansa. En ole kyennyt bloggaamaan tiettyjen asioiden takia. Viime viikko oli ihan hullu. En ollut kotona juuri ollenkaan, olin poissa töistä tiistaista torstaihin flunssan ja monen muun asian summan takia. Äidin mukaan olen (tai olen ollut) vaarassa menettää mielenterveyteni ja minusta alkaa tuntua siltä itsekin. En saisi ottaa pulttia niin paljon muiden ihmisten asioista, minulle on sanottu siitäkin. Näiden parin viikon aikana olen tajunnut että pitkäaikainen masennukseni ei olekaan pahinta luokkaa. Ei. […]