Sanattomuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Juuri nyt haluaisin kirjoittaa hurjan paljon asioita, mutta en osaa pukea ajatuksiani lauseiksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Yksittäisiä sanoja voisin kyllä luetella mielin määrin, muttei se taida juuri nyt ketään hyödyttää “ ei edes itseäni.

Harvinaisen hyvin sanottu ja harvinaisen hyvin uppoaa omaankin tilanteeseeni. Niin paljon sattuu ja tapahtuu että sanoista ei tahdo muotoutua lauseita.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. rolle

    Ei niin sattumaa ;-)

  2. Rolleweb.net » Valo tunnelin päässä ei ole välttämättä juna

    […] Edellinen merkintä pitää edelleen hyvin paikkaansa. En ole kyennyt bloggaamaan tiettyjen asioiden takia. Viime viikko oli ihan hullu. En ollut kotona juuri ollenkaan, olin poissa töistä tiistaista torstaihin flunssan ja monen muun asian summan takia. Äidin mukaan olen (tai olen ollut) vaarassa menettää mielenterveyteni ja minusta alkaa tuntua siltä itsekin. En saisi ottaa pulttia niin paljon muiden ihmisten asioista, minulle on sanottu siitäkin. Näiden parin viikon aikana olen tajunnut että pitkäaikainen masennukseni ei olekaan pahinta luokkaa. Ei. […]