Samankaltaisuutta blogivyöryn sisällä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Löysinpä tässä blogilistalta blogin, jolla käsitellään hyvinkin paljon samoja asioita kuin minun blogissani nykyään – tosin ehkä paljon synkempää tavaraa. Mutta silti liippaa läheltä. Lisäsin Blogilistan suosikkeihini.

Lopuksi vielä pyyntö: vihapostien (hatemail) kirjoittajat voisivat vastaisuudessa lähettää kiukuttelunsa (sarjassamme ”tappasit vitun kusipää ittes äläkä vittu ruikuta”) kommenttiosastoon vaikkapa anonyymina jos eivät muuten halua henkilöllisyyttään paljastaa. Ymmärrän kyllä sen, haluanhan itsekin olla anonyymi. Eikä tätä blogia ole mikään pakko lukea jos se herättää niin suurta ärtymystä. Yhdestä vittuiluun tekaistusta osoitteesta lähetettiin jopa messenger-pyyntö. Valitan, en hyväksy meseen sellaisia, jotka voisivat haukkua minua vielä lisää. Muutenkin masentaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä