Samaa vanhaa, huomenta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Anteeksi kun en ole nyt kirjoittanut pitkään aikaan (tai no… siltä minusta ainakin tuntuu). En ole vain jaksanut mitään. Ranskan kokeet olivat eilen ja olen sitä mieltä että jos saan seiskan niin olen tyytyväinen. Soitin eilen kitaraa ja onnistuin katkaisemaan kielen. Tänään ei ole kitaratunteja sen takia, mutta me siirrettiin tunti huomiseksi. Join viimeisen pussin cappucinoa ja katsoin eilen smallvillet loppuun. Surullinen loppu kakkoskaudelle. En malta odottaa kolmatta, toivottavasti pääsen jo tänään katsomaan sitä. Jotenkin siihen hömppäsarjaan mukautuu, vaikka ei haluaisi.

Ei jaksa mitään. Pitäisi vähän alkaa panostaa kouluun, muttakun ei jaksa! Koulussa ollaan vaan sen takia että hoitaisi velvollisuudet ja pääsisi mahdollisimman pian kotiin. Tänään taitaa olla penkkarit. Mitäköhän sielläkin tehdään tälläkertaa… ärsyttää. Mihin ammattiin luen? Lentokapteeni ois aika kova, mut vähän luulen että se vaatiikin jo jotain. Haluan ammatin missä voi matkustella tai jonkun missä käytän näitä kieliä, mitä muuten olen opiskellut turhaan jo 3-7 vuotta. Ehdotuksia? Onneksi sentään kohta on viikonloppu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä