Rolle/Suave Mash-up – Täydellinen MIUI Android-teema

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

MIUI-androidin myötä olen testaillut vaikka kuinka monta erilaista teemaa. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kokoamaan omaa, koska en ollut mihinkään tyytyväinen (sama efekti on muuten tapahtunut muissakin GUI-jutuissa. Aina pitää olla oma että käyttäminen tyydyttää edes jollain tasolla).

Mutta pitemmittä puheitta, tässä on teemani, josta kokoan päivä päivältä täydellisemmän. Se on tehty Gingerbreadiin, joten ICS-toimivuutta en takaa ollenkaan. Kuvakkeita löytyy noin 3000, joista noin sata (tätä lukiessasi ehkä enemmän) on itse tekemiäni. Loput koottu Stepho’s Suave, SuaveHD ja Suave Redone Light -ikoniteemoista yhteen nättiin nippuun (kaikki kunnia alkuperäisille tekijöille).

Rolle.mtz - Täydellinen MIUI Android-teema

Voitte laittaa tämän artikkelin kommentteihin ikonitoiveita, jos jotkut puuttuvat ja mahdolliset oletusikonit alkavat nyppimään (tosin MIUI:ssa puuttuvat ikonitkin ovat kauniita, sillä MIUI:ssa ne mahdutetaan mukavasti teeman ”raameihin”). Voin myös tehdä tilarivi-ikoneita lisää jos tarvii. Ikoneita on kuitenkin jo valmiiksi aika mukavasti, tuskin tulee perusohjelmien kanssa mitään häröpallografiikkaa näkyviin enää.

Soittoäänenä toimii Soulfallenin Towers of Silence.

Lataa uusin versio githubista! Lisään uusia ikoneita vähän väliä.

Jos haluat vaihtelua pokeriin, laadukas ja luotettava kasinosivusto http://www.gamingclub.com/fi on helposti saatavilla niin Androidille, läppärille kuin koti-tietokoneellekin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. mcpolo

  Miten tämä asennetaan? Teemavalikosta saa iimportin, mutta en kyllä silti näe mitään tässtä teemasta.

 2. Rolle

  Siirrä rolle.mtz kansioon /mnt/sdcard/MIUI/theme/ ja aktivoi.

 3. McPolo

  No onnistuihan sen asennus viimein. TUolta githubista en osannut kirveelläkään ladata pelkkää rolle.mtz:aa, ja luurilla en taas keksiny miten purkaa se koko branchi-zippi (halus avata sen rom manageriin vain), joten piti kierrättää dropboxin kautta luuriin se teemafilu. Ehkä es file explorer tai vastaava olis ollu hiuka osaavampi kuin toi miui:n file explorer.

  Joo, en tiedä mikä mun puhelimessa tai jossain on, kun freshin installin jälkeen luuri menee aika nopeasti niin matelukuntoon, että hermot menee kun se rundaa ja rundaa softan avaamista (kerran laskin, kesti 30 sekuntia avata tekstarit esim.). Ei tietysti joka kerta mutta välillä aivan tilessä koko luuri. Katsotaan nyt, tekeekö tää miui saman vai ei. akkukestoakin on jännä verrata, koska jos luuri ei hidastele => siellä ei hyrrää taustalla prosessi => akkukin ehkä kestää paremmin.

 4. Rolle

  Joo, zip branch pitää ladata github reposta. Mulla kestää akku 2-3 päivää, Juicedefenderiä en ole käyttänyt aikoihin. Myöskään jumitellut tai hidastellut ei ole koskaan. EliteMOD kernel säästää virtaa ja on samalla tehokas, vaatii tosin oikeat setCPU asetukset ettei jäätyile. Itsellä ollut pitkään toimiva ja nopea kokonaisuus. Pitäisi viimeistellä bloggaus, jossa kerron miten MIUI:sta saa sulavan ja säästeliään. Autokiller Memory Optimizer pro auttaa noihin sun mainitsemiin jäätyilyihin. Sekin tosin vaatii oikeat asetukset.

 5. McPolo

  Viimeistele viimeistele! En tiedä oonko ainoa, jolla tuon aikakauden luuri menee ihan jäiseksi ajan kanssa, ja tuskin oon ainoa, jolla on taustaprosesseja ajossa. Ehkä se pro-versio tuosta AMO:sta pitää siinä kohtaa hommata, kun pääsee lunttaamaan arvoja joltain viisaalta.

  Itsekään en ole JD:tä käyttänyt aikoihin, taskerilla yöksi pannu datayhteydet poikki, kun ei niitä nukkuessa tartte. Ja taskerilla on näppärä panna luuri hiljaselle kun on kalenterissa tietty eventti päällä.

 6. Rolle

  Jep. Mulla on lähes aina öisin puhelin latauksessa, koska käytän Sleep as Androidia. En muutenkaan pidä Taskerista, käyttöliittymä on ruma, sovellus kuluttaa yllättävän paljon akkua, eikä triggereitä tunnu keksivän riittävästi jotta appsista saisi täyden hyödyn irti. Esim. puhelimen ääniä haluan hallita aina manuaalisesti itse, olen kokeillut automatisointia ja sitten vain harmittaa kun onkin äänettömällä jos olisikin äänellisellä tarvinnut.

  Tämäkin on tulossa siihen bloggaukseeni (koitan saada tänään tai mahd. pian valmiiksi), mutta käytän Longevity Battery Saverin mahtavaa Just-A-Phone -ominaisuutta, jos on erityinen tilanne (esim mökillä ilman laturia) jolloin pitää säästää virtaa. Mutta kun virtaa säästyy muutenkin ilman mitään yhteyden katkomisia niin arkipäivässä ei haittaa.

  Koitan tosiaan saada sen virransäästöbloggauksen valmiiksi :-) siinä selitän sitten enemmän mitä kaikkea tweakkia käytänkään.