Puutteellinen mies

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jokaisessa ihmisessä on puutteita, niin myös minussa. Tänään ajattelin listata joitakin puutteitani ylös, jotta voisin ehkä kehittää itseäni paremmaksi ihmiseksi…

 1. Valvon liian usein ja liian myöhään. Ei tule katsottua vapaalla kelloa ja unirytmi menee miten sattuu. Sitten väsyttää koko ajan…
 2. Nukun liian usein ja liian myöhään.
 3. Olen yliherkkä, saatan loukkaantua herkästi, josta voi seurata myös jonkinasteista alakuloisuutta tai jopa masennusta. Itken herkästi kotona.
 4. Olen hajamielinen. Unohtelen asioita herkästi ja joskus minulle sanotut asiat menee ohi.
 5. Syön huonosti ja minulla on huonot syömistottumukset. 1 ateria päivässä, jos sitäkään.
 6. Käytän liikaa aikaa tietokoneella. Sanomattakin selvää.

Ei nyt tule yht’äkkiä lisää mieleen. Kertokaa toki, jos tiedätte lisää puutteitani.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

 1. Daniel

  Kirjoitat esittelytekstissä pitäväsi linuxista, mutta kirjoitat samalla sen nimen väärin. Linux on oikea kirjoitusasu. ;)

 2. rolle

  No, enpä tiennyt tuota. Internet jäi vain mieleen kun siitä äidinkielen ylioppilaskirjoitusten aikaan niin toitotettiin. Tosin nykyään sen taitaa voida kirjoittaa pienelläkin, mutta periaatteesta kirjotan sen isolla. Loppupeleissä iso I, pieni i, who cares?