Puolustusministeri Häkämies tarkentaisi siviilipalveluksen sisältöjä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Hajosin.

Väli-Suomen Sanomalehtien haastattelema puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) olisi valmis lyhentämään siviilipalveluksen kestoa, mikäli samalla tarkennettaisiin palvelusjakson sisältöä. Häkämies toivoisi, että uudistuneessa siviilipalveluksessa kiinnitettäisiin nykyistä enemmän huomiota kriisinhallintatehtäviin ja miinanpoljentaan.

Voisin kuvitella, että se sisältäisi onnettomuustilanteisiin varautumista, suojaamista, auttamista ja tiedottamista sekä jalkaväkimiinojen räjäyttämistä niihin kävelemällä”, Häkämies sanoo.

Näiden ehtojen täyttyessä puolustusministeri olisi valmis lyhentämään siviilipalveluksen jopa 23 kuukauteen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Tanskis

    ”jalkaväkimiinojen räjäyttämistä niihin kävelemällä”

    Mitä vittua?

  2. rolle

    Taitaa olla virallisen näköinen fiktiivinen huumoriblogi (piilopiruilua nykyisen sivarilain uudistamisesta). Siksi se olikin niin hauskaa.