Pitääkö muka selitellä?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Monet varmaan ihmettelevät kun on Rollen kirjoitustahti löystynyt. Niinpä, tiedostan sen kyllä itsekin. Se johtuu ihan siitä kun olen nykyään kokopäivätyössä ja kotiin tullessa ei jaksa ajatella yhtään mitään. Teen kyllä paljon juttuja tietokoneella ja omia projekteja jaksan vääntää vaikka maailman tappiin asti, mutta laajempi ajatteleminen ja kirjoittaminen ei vaan suju. Mitäpäs sitä pakottamaan.

Aiheita olisi hatussa vaikka kuinka (luonnostekstejä on nyt yhteensä 38). Ei se itse kirjoittaminen vaikeaa ole, mutta haluan kirjoittaa aiheesta silloin kun se tietty tunteen palo ja innostus on voimassa. Jos sitä ei ole, se näkyy jo kirjoitetussa tekstissäkin. Itse asiassa perusterveellistä ajatuksen virtaa jaksan näissä fiiliksissä kirjoittaa paremmin, se kun vaatii hyvin vähäistä aivotoimintaa.

Niin, tarvitseeko minun edes selitellä? Ehkä tämä kertoo vain siitä, että vaikka minulla on ollut tapana kirjoittaa pääasiassa itselleni ja jutuistani kiinnostuneille, haluan edes jossain määrin palvella lukijoitani. Ehkä syksyn melankolian puskiessa palaan takaisin pinnalle. Tämän tekstin kirjoittamisessa kului kaksi minuuttia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. seamile

    Kirjoittaminen on ajan haaskausta jos ei ole kerrotavaa asiaa, silloin voi nauttia rentona olutta, palautumispäivä pysähtyneessä mielentilassa.

    Kun on asiaa ei olutta muista edes hakea.

    Sellaista on kirjoittaminen, poltteen, vietin tyydyttämistä, kauneuden ja tyylin hellimistä. Mielen järjestelyä ja hengen terapiaa.

  2. Rolle

    No, eipä tuo kaksi minuuttia ole suuri menetys. Itse tykkään kirjoittaa, oli varsinaista asiaa tai ei.