Pikaista selittelyä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ajattelin taas kirjoittaa nopeahkosti, sillä nyt on enää 12 minuuttia aikaa. Koska yleensäkään en osaa aloittaa spontaanisti mielipidekirjoitusta miettimättä asiaa, tänään ajattelin tehdä sen, ottaa kantaa viimeaikoina pyörineeseen kysymykseen: Mikä on blogi? Omasta mielestäni blogi on mm. uutispalsta, nettipäiväkirja, analyysipalsta, tai mikä tahansa internet-sivu, missä tekstiä tulee tiuhaan tahtiin ja asenteella. Itse ainakin miellän tämänlaisen mielipiteen. Toisaalta, on ihan turhaa ruveta luettelemaan, mikä täyttää blogin kriteerit ja mikä ei. Blogi on jokaisen omassa päässä. Voin kirjoittaa näin myös siksi, että en oikeasti tiedä mikä on blogi, tai sitten minua ei kiinnosta tietää. Haluan vain, että jokainen saa päättää itse.

Koska minulla on edelleenkin kiire koulunpenkille, mielipidekirjoitus loppui tähän. Tästä alkaa siis pikainen tapahtumaraportti viime päivien touhuistani. Viime viikko meni kohtalaisen nopeasti, onhan nyt jo maanantai. En muista arkipäivistä mitään yksityiskohtaista, vain sen, että kusetin matikan läksyt lisäpisteineen ja sain opetusta Sampsalta ja Sampsa vastoin minulta espanjan tunnilla. Perjantaina taisin käydä velkaan McDonaldsissa, mutta se oli sen arvoista (kai). Wizkidsin pirates-kuvat ovat nyt webgalleriassa. Kuvissa esiintyy mm. Sampsa ja Ville. Mutta nyt tuli kiire, ihan oikeasti.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä