Omegle

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Älä puhu tuntemattomille, vai miten se meni. Jos kuitenkin haluat altistua nettipedofiileille, Omegle on chattipalvelu, joka on kehitetty juuri siihen vaaralliseen tarkoitukseen; tuntemattomien kanssa jutteluun. Sivuston ulkoasu on erittäin yksinkertainen. Se sisältää nopean selityksen mitä varten palvelu on ja nappulan ”Aloita höpönlöpö”.

Minusta palvelu oli varsin mukava. Nappulaa painaessa aloitetaan nimetön kahden ihmisen keskustelu. Tosin ensimmäisellä kerralla muukalainen ujosteli ja lopetti keskustelun ennen kuin ehdin sanoa tervehdyksen. Toisella kerralla juttelin täysin anonyymisti jonkun 19-vuotiaan belgialaispojan kanssa ihan kaikesta randomista. Muunmuassa kerroin tylsyyskohtauksestani ja juttelimme musiikkimauista, siitä minkä ikäisiä isovanhempamme ovat ja minkä ikäisenä tykkäämme hankkia vauvoja. Omegle on Tylsälle päivälle/yölle erittäin jännä tapa viettää aikaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä