Oli synkkä ja myrskyinen yö

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Voin ilman sarkasmin häivääkään sanoa, että pidän hirveästi tästä säästä. Synkkää, erittäin tuulista, hieman sateista (ei kuitenkaan liian märkää) ja samalla värikästä – ainakin lehtien osalta. Ja koska muuta asiaa ei ole, on helppo aloittaa kirjoittamalla säästä. Pakkohan se on myöntää, syksy taitaa olla lempivuodenaikani.

Olette varmaan huomanneet pienen tauon kirjoittamisessani. En ole kirjoittanut monesta syystä. Ahdistus on palannut suurempana kuin koskaan, eikä mikään ole oikein maistunut miltään. Väsymys on iskenyt urakalla ja töitä on riittänyt. Ajatukset eivät kulje, eikä kaikki mene oikein toivotulla tavalla. Eipä tässä oikein ole taaskaan mitään sanottavaa. Itku tulloo. Olen pakotettu pitämään hieman taukoa…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Torsti

    Kas! Ensimmäinen joka on samaa mieltä kanssani! Juuri näin, aivan ihana sää. Jopa kouluun kylmissäni kulkiessani nautin aidosti säästä. Jotenkin… ihanaa! :) Todellisia syksyihmisiä!

    Voimia!