Oli parasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Oli. Katottiin Blade 3, mutta se osoittautuikin tosi tylsäksi jostain syystä, joten ei jaksettu katsoa loppuun. Siitä jäi loppu näkemättä, mutta hyvät oli fiilikset. Syötiin karkkia ja suklaata ja juotiin pepsiä melkein liikaakin. Kaatissäkki, ässämix ja kolme suklaalevyä meni, eikä tullu edes paha sokerihumala. Nukuin noin kahdeksan tuntia. Menimme neljän aikoihin nukkumaan ja MaLa herätti kahdeltatoista. Olisin voinut nukkua vielä kahteen asti, kuten myös Juhani. Tällaisia viikonloppuja on hauska pitää, ilta kavereiden kanssa, hyvä (tai sitten huono) leffa ja mässyjä ja tietysti nhl. Ja syntikkaakin voi soittaa samalla.

Sain hienoja taidekuvia karkkikulhosta, ha ha. Taidan lähteä kohta Markon kanssa bussipysäkille, ettei mene liian pitkään… juuco lähtee Minna-siskolle Muurameen, mutta levyt on vielä polttamatta lapsille. Täytyy sanoa että oli tosi parasta, huippua kerrassaan! Voitin jopa yhden pelin Juhania vastaan Suomi – Venäjä 3-6 ja oli kivaa. No nyt pitää lopetella, koska bussi tulee kohta. Pitää mennä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä