No höh

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Viikonloppu meni taas nopeasti, mutta tälläkertaa supernopeasti. Perjantaina menin koulun jälkeen ystävän luokse ja päätin jäädä sinne yöksi. Pelasimme nhl:ää ja katsottiin leffaa koko yö, leffa oli White Chicks jossa kaksi tummaihoista kyttää joutuu peitehommiin ja möhlii niin että pakon edessä heidän pitää pukeutua Wilsonin siskoiksi, jotta peitetehtävä onnistuu. Olihan se ihan hauska, mutta kuuden aikaan väsytti. Heräsin puoli yhdeltätoista kun äiti soitti että pitää tulla kotiin koska sen synttärijuhlat on lauantaina. Ei sattumoisin tullut linja-autoja kunnolla, joten kävelin keskustaan ja sieltä menin kolmosella kotiin ja aikaahan kului vain tunti. Kun olin päässyt kotiin, lähdettiin sinne synttäri-suku-seisovapöytä-juhliin. Oli parasta ruokaa, söin mahani täyteen ja seurasin ohjelmaa. Tarjoilijat tarjoilivat ja jotain sain kuvattuakin, mutta niitä en rupea täällä julkaisemaan.

Siinä siis meni lauantai, ainakin melkein. Katsoin Dark angel kakkos tuotantokauden loppuun ja pari jaksoa Smallvilleä. Ja kun unilvelkaa on kertynyt liikaa niin tietysti nukuin koko sunnuntain, tai ainakin tuntuu siltä, nimittäin herättyäni ulkona oli jo pimeää. Nyt kuuntelen surumielisenä musiikkia haikaillen menetettyä viikonloppua. No joo, älkää uskoko, liiottelen aina. Asennan keskustelufoorumin tänään jos muistan. Toivottavasti teidän viikonloppunne ei tuntunut menevän ohitse ja onhan tässä vielä puolet sunnuntaista jäljellä ja sainhan olla perjantaina kavereiden kanssa. Pitää opetella ajattelemaan positiivisemmin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä