Neljän annoksen setti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mitäs mitäs. Tuli taas pakoittava tarve kirjoittaa, vaikka mitään asiaa ei olekaan. Tein tuossa ruokaa (italianpataa, om nom nom nom) ja huomasin että viimeistä jauhelihapakettia viedään. Kuin salamana taivaalta nappasin puhelimen ja soitin äidille kysyäkseni onko hänellä pakkasessa kenties lisää jauhelihaa. Tiedä mistä sekin ajatus päähän napsahti. Joka tapauksessa, jauhelihasta keskustelu eteni ihan muihin asioihin. Lähinnä kuulumisia ja pölpötyksiä – mitä nyt äiti ja poika keskenään juttelee. Pitäähän äitikultaankin olla välillä yhteyksissä.

Veeran mummi soitti toissapäivänä ja oma mummo soitti aamulla kun olin nukkumassa. Kummatkin niin innoissaan vauvasta, kuten kaikki muutkin. Vähän hävettää kun en muistanut soittaa takaisin omalle mummolle, mutta kyllähän sitä tänään/huomennakin ehtii.

Söin tuossa neljän annoksen italianpatasetin ja join rockstar-energiajuoman ja kylläpä nyt on hyvä olo! En tarvitse ruokaa ainakaan seuraavaan 15 tuntiin. Elokuvia, koodausta, säätöä. Asensin windows-koneelle vanhan Adobe Premieren ja nyt lajittelen videoita, mikä tarkoittaa sitä että pääsette ehkä pitkästä aikaa näkemään videobloggauksia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. tms_

    ”pääsette ehkä pitkästä aikaa näkemään videobloggauksia”

    Loistavaa :P