National Treasure

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään on yhteen ja kitaratunnit heti perään. Olen neljältä kotona ja lähden heti samantien elokuviin ystäväni kanssa. Menemme katsomaan National Treasure. Mulla on vielä kaksi joululahjalippua jäljellä, toinen pitää käyttää vielä ennen huhtikuuta. Meneeköhän tänään kaikki liian väsyneeksi touhuksi? Pitäisikö pyytää EDirahaa äiteeltä? No tothakaai!

Kello on jo sitten seitsemän ja se tietää lähtöä. Sain uuden pipon. Sellaisen mustan stylen. eÄehhhää, mää haluun nukkua! e n jaksa lähteä, byääh.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä