MySQL-Replace

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tällä pienellä koodinpätkällä sain kätevästi korvattua merkintöjen kuvista ym. http://rolleweb.net/-osoitteet https://www.rollemaa.fi/:ksi:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(wp_posts, ’http://rolleweb.net/’, ’https://www.rollemaa.fi/’)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Varmuuskopiointia ja mysql:ää | Rollemaa.org

    […] pelkästään kuvat aukeaisivat fancyboxiin, ei joka ikinen linkki blogimerkinnässä. Hyödynsin viime vuoden maaliskuun kikkaani, ja korvasin kaikkiin kuviin, joissa on linkki/tagi ennen kuvaa, tyylimääritelmän fancy, jonka […]

  2. Päivitetty MySQL-Replace | Rollemaa.org

    […] Pari vuotta vanha oma mysql-ohjeeni ei enää toimi, vaan heittää seuraavaa: #1054 – Unknown column ‘wp_posts’ in ‘field list’ […]