Mielipide evoluutioteoriasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Lehtileike, jossa kirjoitus: Voi teitä evoluutioteoriaan uskovat! Jos väittäisin että kyllä se polkupyörä kehittyy autoksi jos jaksat odottaa miljoona vuotta niin minua pidettäisiin hulluna! Nimimerkki evoluutio täyttä pskaa

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

7 kommenttia

 1. Petri

  Netissä on trolleja ja paperilehdissäkin näköjään voi olla. Tuo teksti on taatusti kirvoittanut paljon mielipiteitä lehden lukijoilta.

 2. Pietari

  Kirjoitukseni on näköjään löytänyt tiensä tänne.

 3. Rolle

  Sinäkö se olitkin? :-D

 4. Pietari

  No en sentään. :D

 5. Rolle

  Arvasin :-D Itsekään en usko evoluutioteoriaan, mutta kuvan argumentti onkin omalla tavallaan vähän pöhkö. Tämä vastakkainasettelu tekeekin kuvasta huvittavan. Toisaalta uskon että kirjoittaja ei tarkoita asiaa kirjaimellisesti, ettäkö eloton objekti jotenkin kehittyisi, vaan hypoteettisena periaatteena että lajista ei voi kehittyä toista lajia. Itse aihe on kyllä loppuun kaluttu jo, ja siitä on vähän turha vääntää enää kättä. Mutta kyseessähän on mikrobloggaus muutenkin :-)

 6. Pietari

  Ne loppuun kalutut aiheethan tuntuu kiinnostavan ihmisiä eniten.

 7. Rolle

  Totta. Niin no, en kieltänyt aiheesta keskustelemasta. Itse en vain aio osallistua keskusteluun :-)