Menitkö lankaan?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Aprillipäivä on joka vuosi 1. huhtikuuta. Sen aikana on tapana puijata leikkimielisesti ihmisiä. Useissa lehdissä on jokin piloillaan kirjoitettu artikkeli ja ihmiset saattavat jättää soittopyyntöjä Pekka Pöllön nimellä ja Korkeasaaren puhelinnumerolla.
Aprillipäivä sai alkunsa vuonna 1564, jolloin Ranska alkoi käyttää Kaarle IX:n uudistettua kalenteria. Uudessa kalenterissa uusivuosi siirtyi huhtikuun ensimmäisestä päivästä tammikuun ensimmäiseen. Niitä, jotka jatkoivat uudenvuoden juhlimista 1. huhtikuuta, alettiin kutsua aprillinarreiksi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä