Maanantaipäivän ateria

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Silloin kun on varaa ja aikaa, meillä syödään hyvin. Vaimoni kokkaa aina upeita ruokia. Ei voi valittaa. Koska tällä kertaa olin tavallaan itsekin auttamassa ruoanlaitossa, päätin kertoa teille erikseen mitä syötiin, vaikka sama löytyykin vaimoni blogista.

En yritä viedä häneltä kunniaa. Kaikki kiitos ja kunnia kuuluu kuitenkin Veeralle ruoasta. Nämä kuvat ovat myös hänen ottamiaan. Oikeasti itse viipaloin vain salaattieinekset…

Pääruoka: Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaattia, naudan ulkofilee ja pekonia

Pääruoaksi söimme Katkarapu-mozzarella-mansikkasalaattia, naudan pippuroitua ulkofileetä ja amerikkalaista pekonia. Erittäin mukavaa vaihtelua jälleen kerran, enkä muista syöneeni pippuripihviä ikinä. Kallista lystiä mutta ainakin tuli maha täyteen.

Jälkiruoka: Mansikoita ja vaniljajäätelöä

Jälkiruoaksi söimme ylijääneiden mansikoiden kanssa vaniljajäätelöä kuuman kesäpäivän kunniaksi. Maistui! Suomalaisia mansikoita en olekaan tänä kesänä syönyt juuri lainkaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Levisz

    Tulipahan nälkä tuota katsellessa :P