Maanantaimetallia 4 – Viiden sormen iskulla maanantai käyntiin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Maanantaisin aina pohtii millä kappaleella päivän saisi parhaiten käyntiin, varsinkin keskinkertaisesti nukutun vähätuntisen yön jälkeen. Tänään päivä alkoi Dissectionilla, mutta päivän oikeasti käyntiin laittoi vanha kunnon Five Finger Death Punch. Vuonna 2005 perustettu thrash/groove metal vivahteinen metalcorepoppoo julkaisi loistavan lätyn vuonna 2009 nimeltään War Is The Answer.

Häpeäkseni täytyy myöntää, että en ole kuunnellut bändiä tarpeeksi. Se annettakoon kuitenkin anteeksi, sillä metallimusiikin lähettiläänä minulla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa ihan kaikelle musiikille, vaikka 12 tuntia päivästä meneekin rokatessa. Valintojen maailma.

Five Finger Death Punch

Bulletproof on kyseisen levyn parasta antia. Kappale on samaan aikaan melko kevyttä, mutta sisältää myös mukavia mättöelementtejä. Kertosäe tosin muistuttaa minua hyvin paljon jostakin Crematoryn kappaleesta… mutta tässäpä olisi, nauti! ()

Five Finger Death Punch – Bulletproof

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä