Maanantaiaurinko laskee mäen taa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Puuh. Nyt on sitten Rollemaan tuunaus tältä päivältä ohi. Vauvakin saatiin tuossa nukutettua. Päivä on mennyt aika nopeasti ohi. Vähän ahdistaa huomiset pääsykokeet. Tällä kertaa vuorossa Tietojärjestelmätiede, jälleen Jyväskylän Yliopistolla. En oikeastaan halua sinne, mutta käyn kuitenkin valintakokeissa. Kyseistä taloa ehdin vuoden jo katsella ollessani siellä sivarina. Jotenkin masennukseen ja silloiseen ihmisfobiaan liittyvät muistot jättivät jäljen siihen paikkaan, enkä enää viihdy siellä… tulen Agoralla hirveän vainoharhaiseksi.

Valintakokeeseen osallistuvien on oltava koepäivänä klo 11.30 Mattilanniemessä Agora-rakennuksen [kartta] 1. kerroksen aulassa, josta kokeeseen osallistujat siirtyvät saleihin Ag auditorio 1, Ag auditorio 2 ja Ag auditorio 3. Koe alkaa klo 12.00.

Kokeeseen ei mielestäni ollut ennakkomateriaalia, hyvä niin. Muuten oisin kussut tämänkin. Viimeinen valintakoe on ensi viikolla, jolloin vuorossa on Jyu:n Yhteisöviestintä.

Valintakoe järjestetään 15.“17.6.2009 klo 9.00 alkaen viestintätieteiden laitoksella Tourulassa (Matarankatu 6).

Valintakoe sisältää suppean valmistellun esityksen annetusta aiheesta ja valintahaastattelun, josta osa voi olla englanniksi. Esitykseen valmistaudutaan tutustumalla internetistä löytyvään Yhteisöviestinnän perusteet -verkko-oppimateriaaliin. Esityksessä ei saa käyttää muistiinpanoja; tarkemmat ohjeet saat valintakoekutsun mukana. Esityksessä arvioidaan hakijan tietämystä yhteisöviestinnästä, valintakoemateriaalin osaamista ja sen soveltamistaitoa. Valintahaastattelussa arvioidaan motivoituneisuutta yliopisto-opintoihin ja soveltuvuutta alalle.

Jäi vähän epäselväksi minkälaisesta valintakokeesta on kysymys… siis esitelmöikö jokainen valintakokeeseen päässyt vuorollaan suppeasti annetusta aiheesta, vai mitä hä? En taida uskaltaa edes mennä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä