Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Ytimessä

Hyvä päivä tänään. Nyt flunssaisena en ole viitsinyt käydä juoksemassa. On enää pientä köhää, joten ryhdyn heti herättyäni kahdeksan jälkeen töihin. Puolet firmasta on yhä toipilaana.

Flow-tilat ovat tehneet comebackin. Hyvä päivä. Töiden jälkeen juttelen yli tunnin vaimon kanssa. Vahvistuu fiilis siitä, että olen hyvässä pisteessä elämässäni. Kumpa vaimo löytäisi vielä jonkin ”oman juttunsa”. Minulle se on ehdottomasti verkkosivut, Dude, elämäntyöni, koodi ja infra. Siitä puheenollen, Air-light sai juuri uuden version.

Ehkä olen Hintsan core-mallin mukaan kuitenkin kaikista eniten koodarinörtti ja vasta sitten kirjoittaja, ajattelija, muusikko ja pelaaja. Identiteettini on sekavasti moneen suuntaan rönsyilevä.

Jos koko homma pitäisi kiteyttää yhteen lauseeseen tai identiteettiin, niin vastaisin: Olen pieni poika. Sellainen minä pääni sisällä olen, olen aina ollut ja tulen aina olemaan. Pieni, herkkä poika.

Lauantaina, 8. tammikuuta 2022

Tässä kirjoituksessa on 151 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää